header image
 

Darten

Darten in Egmond aan Zee is prima mogelijk! Uiteraard associeert vrijwel iedereen de Noord-Hollandse kustplaats met de duinen, het strand en de Noordzee. Maar Egmond aan Zee is ook gezegend met verschillende cafés waar je ’s avond fijn kunt darten. Het darten is in ons land razend populair; niet in de laatste plaats is dit te danken aan de vaderlandse topdarters die wekelijks miljoenen Nederlanders aan de buis gekluisterd houden. Het is allemaal begonnen met Raymond van Barneveld en nu is Michael van Gerwen die met de scepter zwaait in het mondiale topdarts.  

Bezigheid voor in het café

Het is uiteraard veel leuker om zelf te darten dan om naar het darten te kijken op de televisie. Dé ultieme plek om te darten, is uiteraard het café! In een sfeer van gezelligheid is het waanzinnig om met pijltjes op een dartbord te gooien. Als je liever niet in een café dart, kun je uiteraard ook thuis gaan darten. Thuis met familie en vrienden bijvoorbeeld. 

Vakantieparken

Als je op vakantie gaat naar Egmond aan Zee heb je de keuze uit heel veel vakantieparken. Deze vakantieparken beschikken over veel verschillende faciliteiten voor hun gasten. Sommige van deze parken zijn ook in het bezit van dartborden en dartpijltjes voor hun gasten. Vanzelfsprekend kun je ook je eigen dartspulletjes mee naar je vakantie-accommodatie in Egmond aan Zee nemen. Dan ben je in een luxe positie en kun je op ieder gewenst moment van de dag fijn gaan darten. Uiteraard bestaat er ook een mogelijkheid om in één van de winkels in Egmond aan Zee dartspulletjes te kopen!