header image
 

Duinhuisjes

Tegenwoordig zijn er in de duinen van Nederland betoverende duinhuisjes te huur. De duinhuisjes liggen allemaal op steenworp afstand van het Noordzeestrand. Het is uiteraard fantastisch om in een duinhuisje je vakantie te vieren!

 

In de duinen van Nieuwvliet-Bad bevinden zich betoverende duinhuisjes (Beach Lodges). De duinhuisjes bevinden zich vlak in de buurt van het strand van de Noordzee.

Meer informatie en boeken

 

In de duinen van Katwijk aan Zee bevinden zich sfeervolle duinhuisjes. De duinhuisjes bevinden zich vlak in de buurt van het strand van de Noordzee.

Meer informatie en boeken

 

In de duinen van Zandvoort bevinden zich schitterende, gloednieuwe (in 2019 opgeleverd) duinhuisjes (Sea Lodge Zandvoort). De duinhuisjes bevinden zich vlak in de buurt vn het strand van de Noordzee. 

Meer informatie en boeken

 

In de duinen van Bloemendaal aan Zee bevinden zich prachtige duinhuisjes (Sea Lodge Bloemendaal). Deze duinhuisjes bevinden zich zeer kort van het Noordzeestrand.

Meer informatie en boeken

 

In de duinen van Egmond aan Zee bevinden zich betoverende duinhuisjes (Sea Lodge Egmond aan Zee). Deze duinhuisjes liggen op loopafstand van het Noordzeestrand.

Meer informatie en boeken

 

In de duinen van Ameland bevinden zich schitterende duinhuisjes (Sea Lodge Ameland). Deze duinhuisjes liggen op loopafstand van het Noordzeestrand.

Meer informatie en boeken