header image
 

Strandhuisjes

Het is leuk om te slapen in een strandhuisje in Egmond aan Zee. Je bent midden in de natuur. Je hoeft ’s ochtends ook niet in de file te staan om op het strand te komen. Strandhuisjes zijn te vinden op het strand van de Noordzee. Daarnaast kun je slapen op de stranden van het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. 

Je kunt in Egmond aan Zee, Julianadorp aan Zee, Wijk aan Zee, Kijkduin, Hoek van Holland, Ouddorp, Kamperland, Vlissingen en Cadzand-Bad een strandhuisje huren.

Julianadorp aan Zee strandhuisjes

Julianadorp aan Zee ligt in de Kop van Noord-Holland in de provincie Noord-Holland. De strandhuisjes van Julianadorp aan Zee bevinden zich op het Noordzeestrand. Julianadorp aan Zee ligt midden in noordelijke bloembollenstreek van Nederland. In het voorjaar komen de bloembollen tot bloei en kleurt het landschap. Het is leuk om daar doorheen te wandelen en fietsen. 

Julianadorp aan Zee

Wijk aan Zee strandhuisjes

Wijk aan Zee bevindt zich in de provincie Noord-Holland. De strandhuisjes van Wijk aan Zee staan op het strand van de Noordzee. Wijk aan Zee heeft het breedste strand van Nederland. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden op dit strand. Strandzeilen bijvoorbeeld. Strandzeilers kunnen hoge snelheden bereiken. Op het strand van Wijk aan Zee kun je ook lekker wat eten en drinken in een strandpaviljoen. 

Kijkduin strandhuisjes

Kijkduin ligt in de provincie Zuid-Holland. De strandhuisjes van Kijkduin bevinden zich op het Noordzeestrand. 

Hoek van Holland strandhuisjes

Hoek van Holland bevindt zich in de provincie Zuid-Holland. Op het Noordzeestrand van Hoek van Holland kun je slapen in strandhuisjes.

Ouddorp strandhuisjes

Ouddorp ligt in de provincie Zuid-Holland. De strandhuisjes van Ouddorp staan op het strand van het Grevelingenmeer. 

Kamperland strandhuisjes

Kamperland bevindt zich in de provincie Zuid-Holland. De strandhuisjes van Kamperland staan op het strand van de Oosterschelde.

Vlissingen strandhuisjes

Vlissingen ligt in de provincie Zeeland. De strandhuisjes van Vlissingen staan op het strand van de Noordzee.

Cadzand-Bad strandhuisjes

Cadzand-Bad bevindt zich in de provincie Zeeland. Op het strand van Cadzand-Bad staan strandhuisjes. 

Jamaica