header image
 

Strandhuisjes

Strandhuisjes zijn de populairste vakantie-accommodaties van Nederland. Het is waanzinnig om in een strandhuisje vakantie te vieren. Op verschillende plekken langs de kust van ons land kun je strandhuisjes huren.

Op het strand van Julianadorp aan Zee aan de kust van Noord-Holland staan luxe strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Landal Beach Resort Ooghduyne. De strandhuisjes bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Hoek van Holland aan de kust van Zuid-Holland staan mooie strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Landal Beach Villa’s Hoek van Holland. De strandhuisjes bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Kijkduin aan de kust van Zuid-Holland staan prachtige strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot Vakantiepark Kijkduin. Het type Den Haag biedt ruimte aan maximaal 4 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Kijkduin aan de kust van Zuid-Holland staan prachtige strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot vakantiepark Kijkduin. Het type Den Haag biedt ruimte aan maximaal 5 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Kijkduin aan de kust van Zuid-Holland staan prachtige strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot Vakantiepark Kijkduin. Het type Kijkduin biedt ruimte aan maximaal 5 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Vlissingen aan de kust van Zeeland staan schitterende strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Strandpark Zeeland. De standhuisjes bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Vlissingen aan de kust van Zeeland staan waanzinnige strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Largo Noordzee Resort Vlissingen. De standhuisjes bieden ruimte aan maximaal 5 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Kamperland aan de kust van Zeeland staan fraaie strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot het Roompot Beach Resort. Het eerste type biedt ruimte aan maximaal 4 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Kamperland aan de kust van Zeeland staan fraaie strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot het Roompot Beach Resort. Het tweede type biedt ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Kamperland aan de kust van Zeeland staan fraaie strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot het Roompot Beach Resort. Het derde type strandhuisje (XL) biedt ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Cadzand-Bad aan de kust van Zeeland staan geweldige strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Molecaten Park Hoogduin. De strandhuisjes bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Ouddorp aan het Grevelingenmeer in Zeeland staan superluxe strandhuisjes (7 typen). De strandhuisjes behoren tot het Punt-West Hotel & Beachresort. De strandhuisjes bieden ruimte aan maximaal 2-8 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Brouwershaven aan het Grevelingenmeer in Zeeland staan unieke strandappartementen (3 typen). De strandappartementen behoren tot het Landal Port Greve. Het eerste type strandappartement (4SG) biedt ruimte aan maximaal 4 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Brouwershaven aan het Grevelingenmeer in Zeeland staan unieke strandappartementen (3 typen). De strandappartementen behoren tot het Landal Port Greve. Het tweede type strandappartement (6SA) biedt ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Brouwershaven aan het Grevelingenmeer in Zeeland staan unieke strandappartementen (3 typen). De strandappartementen behoren tot het Landal Port Greve. Het derde type strandappartement (6SB) biedt ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Egmond aan Zee aan de kust van Noord-Holland staan prachtige strandappartementen (8 typen). De strandappartementen behoren tot De Graaf van Egmont. De strandappartementen bieden ruimte aan maximaal 2-8 personen.

Meer informatie en boeken

In de duinen van Bloemendaal aan Zee aan de kust van Noord-Holland staan chique duinhuisjes (6 typen). De duinhuisjes behoren tot het Sea Lodges Bloemendaal en liggen op steenworp afstand van het strand. De duinhuisjes bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken