Boek nu luxe strandhuisjes in Den Haag!

Wat is het toch een briljant idee om strandslaaphuisjes op het strand van Den Haag te bouwen! De gemeente Den Haag is in het bezit van twee toverachtige stranden: Scheveningen en Kijkduin. Op dat laatste strand kun je voor het seizoen van 2018 strandhuisjes huren, waarbij je de keuze hebt tussen twee type van strandhuisjes; het Haagse type en het Kijkduin type. Ook op het strand van Julianadorp aan Zee en Kamperland kun je de trotse huurder worden van een slaapresidentie op het Noordzeestrand. Tegenwoordig zijn strandslaaphuisjes geen Spartaanse onderkomens meer. In de strandhuisjes is alle denkbare luxe en comfort aanwezig die je maar kunt bedenken. Dus feitelijk komen er in een strandhuisje twee werelden op een prettige manier samen: enerzijds het pure van de natuur waarin het strandhuisje is gesitueerd en anderzijds de luxe en comfort van het strandhuisje.

Strandwandeling

Het strand is een geweldige omgeving, tis de grootste zandbak van het land. Een waar mekka voor de allerjongste kids! Het strand nodigt ook uit om heerlijke strandwandelingen te maken. Wandelingen waarbij de wind door je haren wappert en tijdelijk ook al je problemen doet verwaaien. Wat is het dan geweldig om des avonds niet van het strand af te moeten, maar dat je lekker in je strandhuisje kunt overnachten.

Kopen van strandhuisje

Naast het huren, zijn er in Nederland ook heel veel strandhuisjes die je kunt kopen. Daarmee kun je dus de eigenaar worden van een strandhuisje en kun je op iedere gewenst moment van het jaar vakantie vieren op het Noordzeestrand.