Comfortabele strandhuisjes huren Kijkduin!

Mensen voelen de behoefte om op steeds bijzondere locaties hun vakantie te willen vieren. In dat kader is er de laatste jaren een aangename optie bijgekomen. Het strand! Slapen op het strand, wie wil dat nou niet! Als een ondernemer voornemens is om strandhuisjes op het strand te bouwen, moet hij of zij eerst heel erg lang gaan lobbyen bij de desbetreffende gemeente. Men is namelijk in eerste instantie niet zo happig om op het strand vakantiewoningen te laten bouwen. Het strand is van ons allemaal en het moeten geen nieuwe wooncentra gaan worden.

Strandhuisjes Kijkduin

Daarom zijn de strandhuisjes maar op een paar plekken op het vaderlandse strand te vinden. Een van die plekken is op het strand van Kijkduin. Op dit strand kun je kiezen uit twee verschillende typen van strandhuisjes: type Kijkduin en het Haags type.

Strandhuisjes Zeeland

Ook in de provincie Zeeland kun je in een strandhuisje kruipen. Hier staan de vakantiewoningen op het Sophiastrand van de Oosterschelde op het voormalige eiland Noord-Beveland bij het plaatsje Kamperland.

Strandhuisjes Noord-Holland

Daarnaast kun je in de zogenaamde Kop van Noord-Holland ook een strandhuisje boeken. In het kustplaatsje Julianadorp aan Zee staan 90 prachtige strandhuisjes. De strandhuisjes worden overigens in de winter weer van het strand weggehaald, om vervolgens in de zomer weer op het strand te komen. Het is natuurlijk fantastisch om je vakantie te vieren op het strand en daar dan vervolgens ook te kunnen blijven slapen. Hoe relaxed is dat! Bovendien ontbreekt het in de strandhuisjes aan helemaal niets!