Comfortabele strandhuisjes huren op het strand van Den Haag!

Met maar liefst twee badplaatsen is de Hofstad oftewel Den Haag rijkelijk bedeeld als het om badplaatsen gaat. Dan speken we uiteraard over Kijkduin en Scheveningen. Als je in de zomer op de stranden van Kijkduin en Scheveningen vertoeft, bereik je een hoge mate van geluk. Het is er zo mooi! Zo gezellig!

Strandhuisjes

Er is ook nog een mogelijkheid om dit levensgeluk nog verder te verhogen. Je kunt namelijk op het strand van Kijkduin overnachten in een strandhuisje. Daarbij heb je de keuze uit twee soorten strandhuisjes; het Haags-type en het Kijkduin-type. Naast Den Haag is het ook mogelijk om in een strandhuisje te bivakkeren in de plaatsen Julianadorp aan Zee en Kamperland. Deze plaatsen liggen in de provincie Noord-Holland respectievelijk Zeeland. Deze twee badplaatsen zijn ook in het bezit van prachtige stranden.

Het zal bij iedereen wel duidelijk zijn dat het een geweldige ervaring is om op het strand te kunnen overnachten. Dat heeft heel veel voordelen. Zo hoef je op zomerse dagen niet in de file te staan als je wilt gaan afkoelen in de Noordzee, want jij bent er immers al. Dat geldt uiteraard ook voor de terugreis. Aan het einde van de stranddag, blijf je lekker in je eigen strandhuisje en kijk je hoe de zon ondergaat in het Noordzeewater. Wat ook heel erg aantrekkelijk is, is de ochtend. Als je wakker wordt, plons je zo de Noordzee in. Met een beetje geluk ben je dan niet alleen in de Noordzee aan het zwemmen, maar word je vergezeld door zeehonden.