Den Haag: luxe strandhuisjes huren!

Op de vraag waar de aantrekkelijkste vakantiehuisjes van Den Haag staan, is een gemakkelijk antwoord te geven. Deze staan namelijk op het fantastische strand van Kijkduin, de zogenaamde strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes. De Hofstad heeft twee badplaatsen. Naast Kijkduin is dat Scheveningen, de beroemdste badplaats van ons kikkerlandje!

Twee type strandslaaphuisjes

Op het strand van Kijkduim kun je kiezen uit twee type strandslaaphuisjes. Enerzijds het Haagse-type en anderzijds het Kijkduin-type. Kijkduin is niet de enige badplaats waar je in een strandhuisje kunt overnachten, dat kan ook op het strand van Julianadorp aan Zee en het strand van Kamperland; in respectievelijk de provincie Noord-Holland en Zeeland.

Zeehonden

Iedereen die een strandhuisje boekt zal uiteindelijk ervaren wat voor een voorrecht dat feitelijk is. Heel veel dichter bij de natuur zul je namelijk niet komen. Als je des ochtends wakker wordt is de kans aanwezig dat je de zeehonden voor de strandhuisje in de Noordzee voorbij ziet zwemmen. Uiteraard geeft dat een enorme kick. Als je des avonds gezellig in je strandslaaphuisje zit, hoor je op de achtergrond de Noordzee ruisen. Wauw!

Van alle gemakken voorzien

De strandhuisjes die op de vaderlandse stranden zijn te vinden zijn bovendien van alle gemakken voorzien. Mooie slaapkamers, woonkamers en keukens dus. Uiteraard zijn er ook tv’s en radio’s in de strandhuisjes aanwezig en zijn ze in het bezit van gratis WiFi. Met andere woorden je hoeft helemaal niets aan luxe te missen, onderwijl je midden in de natuur bent. Uiteraard is het voor gezinnen met kinderen helemaal te gek om in een strandhuisje te verblijven. Zij kunnen dan de hele dag op het strand gaan spelen; zandkastelen bouwen en zandkoekjes bakken! Wat een feest!