header image
 

Bingo spelen

Ieder mens heeft zo zijn hobby’s; de een vindt het leuk om te gaan sporten, de ander houdt zich bezig met modelbouw van treintjes. Wat ook veel mensen fijn vinden om te doen, is het spelen van Bingo! Als je Bingo speelt, verdwijnen even al je zorgen en kun je fijn ontspannen. Men denkt dat Bingo alleen door oudere mensen wordt gespeeld, maar dat is niet waar. Het is eigenlijk een spel waar jong en oud zich mee kan vermaken. Veel mensen die op vakantie gaan naar Egmond aan Zee vinden het leuk om Bingo te spelen, hetgeen daar ook mogelijk is. Wat is er nou leuker om na een stranddagje ’s avonds fijn met familie en vrienden Bingo te gaan spelen!

Geliefde badplaats

Egmond aan Zee is een zeer geliefde badplaats. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat in zich deze Noord-Hollandse badplaats verschillende vakantieparken bevinden waar mensen kunnen verblijven. Er zijn grote verschillen op te tekenen tussen de verschillende parken: sommige parken zijn heel luxe en andere parken zijn heel sober en eenvoudig. Bij sommige vakantieparken wordt alles uit de kast gehaald om de gasten het naar het zin te maken. Eén van de dingen die dan ingezet kan worden, is het organiseren van een Bingo-avondje! Dit is uiteraard reuzegezellig. Het is daarnaast natuurlijk mogelijk om Bingo te spelen in je vakantiehuisje!

Bingo en Lotto

Italië staat aan de bakermat van de Bingo in de vorm van Lotto; een spel dat als sinds 1530 in dat land gespeeld wordt. Tijdens de Bingo is er een spelleider aanwezig; hij of zij trekt de getallen!

Oosterburen

Duitse toeristen hebben de laatste decennia de vaderlandse kust massaal ontdekt. Als je op een zonnige dag naar de Noordzeekust rijdt, zie je meer witte kentekenplaten dan gele. Voor heel veel Duitsers is de Nederlandse kust veel dichterbij dan hun eigen kust. Overigens grenst Duitsland niet alleen aan de Noordzee, maar ook aan de Oostzee. Overigens is het Nederlandse kustlandschap ook veel fraaier dan zijn Duitse evenknie. Bovendien mag je gratis en voor niets op het Nederlandse stranden wandelen hetgeen niet voor alle Duitse stranden geldt. Ook de duinen zijn veel mooier en hoger! De hoogste duintoppen van Nederland bevinden zich in het Noord-Hollandse Schoorl en in de provincie Zeeland.