Goedkope vakantiehuizen in Egmond aan Zee!

Vakantiegangers die naar Egmond aan Zee togen kunnen qua accommodaties kiezen uit verschillende mogelijkheden: hotels, vakantiehuizen, vakantieappartementen en vakantieparken. Door de verbluffend mooie omgeving van Egmond aan Zee, liggen de vakantiewoningen in een zeer fraaie context.

De hoogte van de prijs die je voor een vakantieaccommodatie betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren: het moment waarop je boekt (des te eerder je boekt, des te lager de prijs: met als uitzondering natuurlijk de last-minutes), de aanwezigheid van aanbiedingen & kortingen en de kwaliteit van de accommodaties; overnachten in een luxe hotel is uiteraard kostbaarder dan in een eenvoudig appartement. Naast het moment van boeken, kan het ook lonen om ‘aanbiedingen’ goed in de gaten te houden. En ten slotte wordt de prijs bepaald door de kwaliteit van de accommodatie: een week in een luxe hotel is duurder dan een week in een eenvoudig appartement.

Hotels

Als je een echt luxe vakantie in Egmond aan Zee wil hebben kun je het beste naar een hotel togen. In een hotel wordt alles voor je gedaan: je kunt aanschuiven in het restaurant, de lakens worden gewassen en de kamer wordt schoongemaakt. Als het slecht weer is kun je jezelf vermaken in zwembaden, zonnebanken, sauna’s, tennisbanen en midgetgolfbanen die de meeste hotels rijk zijn. Als het daarentegen mooi weer is, trek je er op uit.

Egmond aan Zee is één van de drie ‘Egmonden’. Egmond-Binnen en Egmond aan den Hoef zijn de twee andere. In de Egmonden zijn van allerlei dingen te bekijken en te bezichtigen zoals musea en oude gebouwen. Daarnaast is er een overweldigende natuur waarmee Egmond aan Zee omringd is. Er zijn talloze fiets- en wandelpaden die het mogelijk maken om het gebied te verkennen.

Eén van de mooiste wandelingen die je kunt ondernemen is uiteraard de strandwandeling. Lekker op het strand uitwaaien. De kleuren die je kunt waarnemen op het strand kunnen oogverblindend zijn: het rood van de ondergaande zon, het grijs van de onstuimige Noordzee en het geel van de betoverende duinen.

Vakantiehuizen

Naast de hotels zijn er in Egmond aan Zee talloze vakantiehuizen te huur die een prettig verblijf mogelijk maken. Doordat de omgeving van Egmond aan Zee zo adembenemend mooi is, staan ook de vakantiehuizen op fraaie locaties. Er is een groot aanbod van vakantiehuizen, variërend van zeer luxe tot betrekkelijk eenvoudig.

Appartementen

Naast de vakantiehuizen en hotels kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je vakantie door te brengen in een vakantieappartement. De appartementen bieden ruimte aan twee personen, maar er zijn er ook te huur voor meerdere personen. In analoge met de hotels en vakantiewoningen zijn sommige appartementen luxe terwijl andere eenvoudiger zijn.