Heel goedkope vakantiebungalows in Egmond aan Zee!

Eén keer per jaar is het vakantietijd. Dat is een moment waar heel veel mensen het hele jaar reikhalzend naar uitkijken. Even geen zorgen aan je hoofd en lekker ontspannen. Of een vakantie wel of niet een groot succes wordt, hangt voor een groot deel af van de accommodatie waar je in verzeild raakt. Tal van tv-programma’s laten de natie jaar in, jaar uit zien dat dit soms gruwelijk mis kan gaan!

Als je voornemens bent om naar Egmond aan Zee te vertrekken voor een mooie vakantietijd is het geen verkeerde keuze om te gaan vertoeven in een fraaie vakantiebungalow. Egmond aan Zee en diens directe omgeving telt verschillende vakantieparken waar je kunt overnachten in vakantiebungalows. Een mooie bijkomstigheid is dat de prijzen voor dit soort accommodaties doorgaans niet zo hoog zijn!

Vissersdorpje

Egmond aan Zee was vroeger een echt vissersdorpje. Als je heden ten dage door het kustplaatsje wandelt zul je daar nog veel sporen van terug vinden, zoals de karakteristieke vissershuisjes waar het plaatsje mee volstaat. Tegenwoordig is de visserij helemaal verdwenen uit het dorp en heeft het plaats gemaakt voor het toerisme. Egmond aan Zee is één van de populairste badplaatsjes van ons land en trekt jaarlijks heel veel toeristen en bezoekers.

Populairste toeristische bestemming

De Nederlandse kust is overigens de populairste toeristische bestemming van de Nederlandse bevolking. Dat was niet altijd zo. Op de eerste plaats stond immer de Veluwe in de provincie Gelderland. Op de tweede plek stond de provincie Drenthe en op de derde stek kwam pas het vaderlandse kustgebied. De beleidsmakers van de Veluwe en Drenthe proberen om dit weer te laten kantelen in hun voordeel. Dat zal echter niet mee gaan vallen; de Noordzeekust heeft een unieke uitstraling die moeilijk te kloppen zal zijn!