Huren en kopen van comfortabele strandhuisjes in Noord-Holland en Zeeland!

Heel Nederland staat vol met vakantiehuisjes. De één op een nog mooiere locatie dan de ander. Tegenwoordig is daar nog een toplocatie bijgekomen. Het strand! Strandhuisjes maken de laatste jaren een sterke opmars in het vakantiehuisjeslandschap. Het is natuurlijk heel erg uniek om in een strandhuisje je vakantie door te brengen. Er zijn maar weinig locaties waar je dichter bij de natuur bent.

Noord-Holland en Zeeland

Strandhuisjes zijn te vinden op het strand van Noord-Holland en op het strand van de Oosterschelde in Zeeland. Nog wat specifieker; op het strand van Julianadorp aan Zee en het strand Kamperland. In het geval van Julianadorp aan Zee praat je over het Noordzeestrand en in het geval van Kamperland spreek je van het Sophiastrand. Strandhuisje staan ook op het strand van Egmond aan Zee.

Beperkt stukje strand 

Veel mensen zullen misschien denken dat je het strand niet moet volbouwen met vakantiehuisjes. Dat is natuurlijk ook waar. Het is daarom dat de strandhuisjes maar op een beperkt stukje strand staan. En als je naar de strandhuisjes van Julianadorp aan Zee kijkt, zul je zien dat ze gedurende het najaar en de winter van het strand worden weggehaald.

Het hele jaar door

Dat geldt niet voor de strandhuisjes van Kamperland op het schiereiland Noord-Beveland. Deze strandhuisjes zijn het hele jaar door te boeken. Bovendien bestaan er twee verschillende type strandhuisjes in Kamperland. Dit in tegenstelling tot de strandhuisjes van Julianadorp aan Zee. Daar bestaat maar één type van. In totaal staan er 90 strandhuisjes op het strand van Julianadorp aan Zee. Dit is aanzienlijk meer dan de strandhuisjes in Kamperland, daar zijn er 60 stuks van.