Kampeerartikelen en kampeerbenodigdheden Egmond aan Zee!

De vaderlandse kust is de laatste decennia heel erg populair geworden. Vroeger gingen de meeste mensen op vakantie naar de Gelderse Veluwe en dat soort oorden, maar dat is helemaal voorbij. Het is natuurlijk ook niet verwonderlijk als je oog in oog komt te staan met de kust, dat je direct verliefd bent. De Noordzee, het strand en de duinen zijn zo mooi, zijn zo overweldigend. Ieder mens wordt daar stil van.

Egmond aan Zee is zo’n mooie kustplaats. In dit voormalige vissersdorpje kun je voor verschillende vormen van accommodaties kiezen. Eén daarvan is de camping. Het is natuurlijk fantastisch om te kamperen op zo’n mooie locatie. Enige nadeel van kamperen is wel dat er weleens wat stuk kan gaan. Gelukkig zijn er in Egmond aan Zee en in diens directe omgeving voldoende winkeltjes waar je kampeerartikelen en kampeerbenodigdheden kunt aanschaffen. Dus als je een paar haringen kwijt bent, of je hebt een scheur in het tentdoek, hoef je niet te paniekeren!

Verschillende diersoorten

In Egmond aan Zee leven verschillende diersoorten. Zo fladderen er veel vogels rond. Met name meeuwen. Hele grote meeuwen. Prachtig om te zien. Daarnaast zoemen er ook insecten rond. Hele fraaie insecten. De gewone viltbij is daar een aardig voorbeeld van.

Gewone viltbij

De gewone viltbij parasiteert op andere bijen. Derhalve is het niet verwonderlijk dat hij zijn gastheer volgt. De gewone viltbij is vaak te vinden op de volgende plekken; parken, stadsranden, schuren, huizen, spoorwegemplacementen, kanaaloevers en bermen. Uiteraard bezoekt de gewone viltbij ook bloemen. Jakobskruiskruid, gewoonduizendblad en boerenworm kruid zijn daar een paar voorbeelden van.