Kopen en huren van luxe strandhuisjes in Zeeland en Noord-Holland!

Strandhuisjes en duinhuisjes zijn dé populairste vakantie-accommodaties van Nederland. Er is enorm veel belangstelling om strandhuisjes en duinhuisjes te huren of te kopen. Maar daar wringt de schoen; er zijn namelijk maar relatief weinig strandhuisjes en duinhuisjes; in totaal zijn er 600 strandhuisjes en 700 duinhuisjes langs de Nederlandse kust en de komende jaren komt daar niet veel meer bij. Als je ze wil huren, moet je dus snel zijn met boeken! Het kopen van strandhuisjes en duinhuisjes is een prima alternatief; ze komen regelmatig op de woningmarkt. 

Strandhuisjes

Strandhuisjes zijn te vinden op de stranden van Noord-Holland (Julianadorp aan Zee en Egmond aan Zee), Zuid-Holland (Hoek van Holland en Kijkduin) en Zeeland (Vlissingen, Kamperland, Cadzand-Bad, Ouddorp en Brouwershaven).

Duinhuisjes  

Duinhuisjes zijn te vinden in de duinen van Friesland (Ameland), Noord-Holland (Zandvoort, Bloemendaal aan Zee en Egmond aan Zee), Zuid-Holland (Katwijk aan Zee) en Zeeland (Nieuwvliet-Bad).

Een droom komt uit!

Eigenaar worden van een luxe strandhuisje! Wie wil dat nou niet! Een droom komt uit! Tegenwoordig kan dat met het grootste gemak. Op het Sophiastrand van Noord-Beveland ter hoogte van Kamperland staan maar liefst zestig comfortabele strandhuisjes; aan de oevers van de Oosterschelde. Oók op het Noordzeestrand van Julianadorp aan Zee zijn strandhuisjes te vinden. Geen zestig, maar negentig stuks! In Nederland zijn strandhuisjes (strandslaaphuisje) zogezegd te vinden op de stranden van Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. 

Strandhuisjes Noord-Holland

In Noord-Holland staan strandhuisjes op de stranden van Julianadorp aan Zee, Bloemendaal aan Zee en Egmond aan Zee.

 

strandhuisjes Julianadorp aan Zee

De strandhuisjes van Julianadorp aan Zee zijn werkelijk prachtig!

 

Strandhuisje Zuid-Holland

In Zuid-Holland staan strandhuisjes op de stranden van Hoek van Holland en Kijkduin.

 

strandhuisjes kijkduin

Als je echt een bijzondere vakantie wilt hebben, huur je een strandhuisje in Kijkduin!

 

Strandhuisje Zeeland

In Zeeland staan strandhuisjes op de stranden van Kamperland, Cadzand-Bad, Dishoek (Koudekerke), Ouddorp, Brouwershaven en Breskens.

 

strandhuisje Kamperland Zeeland

Het ultieme vakantiegevoel krijg je in een strandhuisje in Kamperland!

 

Huren of kopen

De strandhuisjes zijn te huur en te koop! Er is wel een verschil tussen de twee locaties: de strandhuisjes van Kamperland staan permanent op het Sophiastrand. Dat kun je niet zeggen van de strandhuisjes van Julianadorp aan Zee. Op de Noordzee kan het gedurende de herfst en winter heel erg spoken. Ook het strand wordt dan voor een groot deel overspoeld. Als de strandhuisjes dan op het strand zouden blijven staan, zouden deze van het strand worden weggespoeld. Gedurende deze periode worden de strandhuisjes dan ook van het strand gehaald, om weer in het voorjaar op het strand terug.

Zeehonden voor de deur

Er zijn in Nederland weinig plaatsen die zo aantrekkelijk om te logeren dan aan de Noordzee of de Oosterschelde. Het zijn allebei geweldige natuurgebieden waar je uren naar kunt kijken en van kunt genieten. Uiteraard stikt het op beide plaatsen van de vogels. Daarnaast zijn het ook leefomgevingen waar zeezoogdieren voorkomen: zeehonden, bruinvissen en witsnuitdolfijnen. De kans is vrij groot dat je als je voor je strandhuisje zit, bovengenoemde unieke dieren zult spotten. Het hoeft natuurlijk verder geen betoog dat dat heel veel indruk maakt. Egmond aan Zee.