Nieuwe strandhuisjes huren in Kijkduin!

In Den Haag op het strand van Kijkduin kun je fantastische strandhuisjes huren. De strandhuisjes vallen uiteen in twee typen: Haags type en type Kijkduin. Het hoeft uiteraard geen verder betoog om te begrijpen dat het super is om op het strand in een vakantiehuisje te kunnen verblijven!

Zeehonden

Probeer je eens een zomerse dag voor te stellen. Als je dan wakker wordt, kun je direct de Noordzee induiken. Een lekkerder douche is amper voor te stellen. Als je geluk hebt, zwem je bovendien niet alleen rond in het zeewater. Er worden steeds meer zeehonden waargenomen in de Noordzee. Zeehonden komen namelijk niet alleen maar voor in de Noordzee en in de Zeeuwse Delta’s!

Alle comfort

In de strandhuisjes van Kijkduin kom je helemaal niets te kort. Alle comfort die je thuis gewend bent, is ook aanwezig in deze strandhuisjes. Iets anders. Als het in de zomer warm is en heel Nederland wil verkoeling zoeken aan de kust, is het heel erg druk op de wegen naar de kust. Mensen die een strandhuisje hebben gehuurd, hebben hier natuurlijk helemaal geen last van. Zij zijn immers al op het strand. Ook op het einde van de stranddag kunnen ze lekker op het strand blijven en staan ze niet in de file!

Zuid-Holland en Zeeland

Ook in Zuid-Holland en Zeeland is het mogelijk om prachtige strandhuisjes te huren. Op de stranden van Julianadorp aan Zee en Kamperland duiken ze op. Ook hier is het een feest om je vakantie door te brengen op het strand!