Spotgoedkope strandhuisjes huren op het strand van Den Haag!

Onder de Nederlandse vakantiegangers zijn de laatste tijd strandhuisjes enorm populair geworden. Ze zijn aanwezig op het strand van de badplaats Kijkduin, te Den Haag. Op dit Zuid-Hollandse strand kun je kiezen uit twee soorten strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes; die van het Haags-type en van het Kijkduin-type. Niet alleen op het strand van Kijkduin kun je overnachten in een strandhuisje, dat kan ook op het strand van het Noord-Hollandse plaatsje Julianadorp aan Zee en het Zeeuwse plaatsje Kamperland.

Gelderse Veluwe en Drenthe

Het strand is uiteraard een geweldige plek om in een vakantiehuisje te kruipen. Bij Nederlanders is de kust steeds meer een gedroomde locatie om van een vakantie te genieten. Vroeger was dat heel anders. Toen toogde het leeuwendeel van de Nederlanders het liefst naar de bossen van de Gelderse Veluwe en Drenthe. Tegenwoordig is dat dus niet meer het geval. De vakantie-ondernemers in Gelderland en Drenthe zijn daar vanzelfsprekend niet blij mee. Zij zien hun omzet naar de kustregio verdwijnen.

Veel voordelen

Als je op je vakantie over een strandhuisje beschikt, ben je uiteraard spekkoper. Er kleven nogal wat voordelen aan. Zo hoef je op zomerse dagen niet eerst een reis te maken om op het Noordzeestrand te geraken, want je bent al op het strand! Daarnaast kun je iedere dag vanuit je strandhuisje de zon onder zien gaan in de Noordzee en des ochtends de zon weer zien opkomen. Als je des ochtends wakker wordt, kun je bovendien zo de Noordzee inrennen. Hoe mooi is dat!