Uiterst goedkope vakantiehuizen in Egmond aan Zee!

Als je op vakantie gaat naar Egmond aan Zee, moet je uiteraard een accommodatie-keuze maken. In het voormalige vissersdorpje heb je de keuze uit vijf soorten accommodaties te weten: hotels, vakantieappartementen, vakantiehuisjes, vakantieparken en strandhuisjes. Deze accommodaties liggen vrijwel allemaal in een verbluffend mooie omgeving. Een omgeving die wordt gedomineerd door bossen en duinen!

Last minutes, kortingen en aanbiedingen

Natuurlijk wil iedereen zo min mogelijk geld betalen voor diens verblijf in Egmond aan Zee. Om dat te bewerkstelligen zijn er verschillende trucjes uit te voeren. Op de eerste plaats het moment van boeken. Als je vroeg boekt, betaal je het minst. Met als uitzondering uiteraard de last minutes; dan liggen de prijzen ook laag. Waar je óók veel geld mee kunt uitsparen zijn kortingen en aanbiedingen waar de aanbieders van accommodaties vaak mee stunten. Ook het type van de accommodatie is bepalend voor de prijs; het hoeft natuurlijk geen verdere uitleg dat een overnachting in een luxe hotel meer geld kost dan een verblijf in een eenvoudig appartement.

De Egmonden

Feitelijk bestaan er drie Egmonden: Egmond aan Zee, Egmond-Binnen en Egmond aan den Hoef. Tezamen ook wel de Egmonden genaamd. Naast het mooie strand heeft Egmond aan Zee haar bezoekers nog veel meer te bieden zoals monumentale gebouwen en musea. Echter de absolute trekpleister van Egmond aan Zee vormt het Noordzeestrand. Ieder jaargetijde is het een feest om op dit strand te zijn. In de zomer kun je lekker zonnen op het strand en zwemmen in de Noordzee en gedurende de herfst, winter en lente kun je er mooie strandwandelingen maken!