Vakantiestudio huren in Egmond aan Zee!

In Egmond aan Zee zijn verschillende vakantiestudio’s te huur. Een vakantiestudio is een appartement voor één persoon. In Egmond aan Zee zijn heel veel verschillende soorten vakantie-accommodaties te boeken. Uiteraard ook appartementen voor meerdere personen. Maar daarnaast ook hotels en vakantiehuisjes. Voor ieder wat wils dus. Het is maar goed dat er in Egmond aan Zee een groot aanbod van vakantie-accommodaties heeft. Het Noord-Hollandse kustplaatsje is namelijk razend populair en trekt jaarlijks heel veel toeristen. Egmond aan Zee is één van de drie Egmonden. De andere twee zijn Egmond-Binnen en Egmond aan den Hoef.

Erg druk

De laatste jaren is de vaderlandse kust razend populair geworden. Op dagen dat het mooi weer is, trekt er een grote stoet mensen naar de kustplaatsen. Over het algemeen zijn de kustplaatsen van Zeeland en Zuid-Holland veel drukker dan die van Noord-Holland. Probeer op een zomers dag de kust van Scheveningen maar eens te bereiken, dat valt geenszins mee. De badplaatsen van de Kop van Noord-Holland zijn het minst druk. Dat moet je denken aan plaatsen als Julianadorp aan Zee.

Vierbandgrofbij

Egmond aan Zee is niet alleen een populaire badplaats, het is ook een leefgebied voor heel veel verschillende soorten dieren. Eén van die dieren is de vierbandgrofbij. De vierbandgrofbij heeft een lengte die tussen de 15 en 17 millimeter ligt. De vierbandgrofbij vliegt uit in de maanden januari en december. De vierbandgrofbij is een grote bijensoort. Hij behoort zelfs tot een van de grootste solitair levende bijensoorten. Het is in Nederland wel een zeldzame bijensoort.