header image
 

Attractiepark de Goudvis

Op 20 kilometer afstand ten noorden van Egmond aan Zee bevindt zich het kleine kustplaatsje Sint Maartenszee. Sint Maartenszee ressorteert onder de gemeente Schagen. Binnen de dorpsgrenzen van Sint Maartenszee ligt het grootste attractiepark voor kinderen van de hele provincie Noord-Holland. De naam van dit park luidt Attractiepark De Goudvis.

 

Attractiepark De Goudvis

 

Je kunt (kleine) kinderen geen groter plezier doen, door met hen een bezoekje af te leggen aan Attractiepark De Goudvis te Sint Maartenszee. In het grote park kunnen kinderen fijn spelen enerzijds op de giga-buitenspeelplaats en anderzijds in de drie mega-indoor-speelparadijzen. Het is dus feitelijk niet van belang of het nu goed of slecht weer is. Als de regen met bakken tegelijk uit de lucht komt zeilen, kunnen de kinderen zich toch prima vermaken in de indoor-speelparadijzen.

Naast het speelplezier voor kinderen heeft Attractiepark De Goudvis ook voor volwassen mensen iets leuks te bieden, namelijk de beroemde kofferbakmarkt. De kofferbakmarkt is een soort vlooienmarkt waarbij de koopwaar vanuit de koffers van auto’s wordt aangeboden. Op deze manier zorgt Attractiepark De Goudvis voor een gouden combinatie: de kinderen vermaken zich kostelijk in het park onderwijl hun ouders op de kofferbak rondlopen en hopen iets leuks op de kop te kunnen tikken!

Fijn buiten spelen

De buitenspeelplaats van Attractiepark De Goudvis is een mooie plek waar kinderen in een veilige en overzichtelijke speelomgeving heerlijk onbezorgd hun gang kunnen gaan. De buitenspeelplaats van Attractiepark De Goudvis staat vol met leuke attributen. Het topstuk is een airtrampoline, en niet zomaar een airtrampoline; de grootste van Europa! De airtrampoline van Attractiepark De Goudvis heeft namelijk een oppervlakte van maar liefst 400 vierkante meter! En dat is nog niet alles. In de buitenspeelplaats is verder een groot piratenschip, speelkasteel, klimwand, glijbaan, et cetera te vinden. Uiteraard zijn er in de buitenspeelplaats sanitaire voorzieningen aanwezig. Op het terrein staan verder verschillende picknicktafels waaraan je kunt eten en drinken. Bovendien is er nog een snackbar met terras waar je heerlijk kunt snacken!

Speelparadijs

De buitenspeelplaats is één groot feest, maar dat kun je ook met een gerust hart zeggen van de indoor speelparadijzen. De indoor speelparadijzen hebben een totaal oppervlakte van 2.200 m2. Voor kinderen met een leeftijd die tussen de 4 en 11 jaar ligt, staan hier de bouwhoek, trampolines, luchtkussens, glijbanen, et cetera klaar! Maar ook aan de allerjongste kinderen is gedacht, voor kinderen met een leeftijd die tussen de 0 en 4 jaar ligt is een speciaal softplay-hoekje ingericht. In dit hoekje staan verschillende softplay-opstellingen waar de kleintjes fijn kunnen spelen.

Disco voor kinderen

In Attractiepark De Goudvis wordt twee keer per week een kinderdisco georganiseerd. Iedere woensdag- en zaterdagmiddag gaat het dak er helemaal af en draaien de huis-dj’s de leukste plaatjes. Kinderen, kleinkinderen, ouders en grootouders vermaken zich dan kostelijk op de dansvloer! De toegang voor de kinderdisco is gratis en voor niets, mits je een kaartje hebt gekocht voor het park.

Spulletjes verkopen vanuit een kofferbak!

De ouders die hun kinderen in Attractiepark De Goudvis laten spelen, hoeven zich geen minuut te vervelen. Zogezegd wordt iedere week op het parkeerterrein van het attractiepark een grote kofferbakmarkt georganiseerd waarbij de handel plaatsvindt vanuit de kofferbakken van de deelnemers. Het fenomeen van de kofferbakmarkt is komen overwaaien uit Engeland en wordt op veel plaatsen in de Kop van Noord-Holland georganiseerd.

Adres Attractiepark De Goudvis

Zeeweg 91
1753 BB Sint Maartenszee

Openingstijden

Maandag t/m zondag (april t/m oktober): 10.00-19.00 uur
Woensdag t/m zondag (november t/m maart): 10.00-18.00 uur

Aantal bezoekers per jaar

100.000